Η πιο… cool γάτα εντυπωσιάζει το διαδίκτυο!

| 13:39 - 21 Αυγούστου 2012

Ονομάζεται Αφροδίτη (σ.σ. Venus) και γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα, και πιο συγκεκριμένα σε μια φάρμα γαλακτοκομικών. Αμέσως έγινε η “σταρ” της περιοχής και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο.

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!

Η απίστευτη διχρωμία που έχει στο πρόσωπό της είναι αυτή που την κάνει χωρίς αμφιβολία την “πιο cool γάτα που έγινε ποτέ”! Άλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτηρισμός που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της στη σελίδα που έφτιαξε για τη γάτα στο Facebook, προκειμένου να κάνει γνωστή την… ιδιομορφία της στο ευρύ κοινό (https://www.facebook.com/VenusTheAmazingChimeraCat).

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!

Η Αφροδίτη γεννήθηκε έχοντας στο κεφάλι της δύο χρώματα, τόσο στο τρίχωμα όσο και στα μάτια: μαύρο-πράσινο και καφέ-γαλάζιο. Η εικόνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και το συμπαθές κατοικίδιο ήδη έχει γίνει μια πραγματική “σταρ” του Διαδικτύου, με 200.000 likes, 40.000 shares και πάνω από 11.000 σχόλια χρηστών.

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!

Πολλοί ήταν βέβαια αυτοί που εξαρχής αμφισβήτησαν τη “γνησιότητα” των φωτογραφιών, λέγοντας ότι πρόκειται για επεξεργασμένες εικόνες με Photoshop, προκαλώντας την αντίδραση του ιδιοκτήτη.

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!

Έτσι, για τους… άπιστους αλλά και για να κλείσει τα… κακά στόματα, ο ιδιοκτήτης παρουσιάζει στη σελίδα της Αφροδίτης ένα μικρό βιντεάκι, όπου φαίνεται ότι η γάτα είναι πέρα για πέρα αληθινή!

GD Star Rating
loading...
Η πιο... cool γάτα εντυπωσιάζει το διαδίκτυο!, 7.9 out of 10 based on 22 ratings

Tags: , , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες