Μια φάλαινα στο… δάσος!

| 11:34 - 19 Μαΐου 2012

Ένα τεράστιο κήτος ανάμεσα στα δέντρα, ξαπλωμένο χαλαρά στο έδαφος προκαλεί έτσι ή αλλιώς εντύπωση άμα τη εμφανίσει του! Μια φάλαινα ταιριάζει σε ένα θαλασσινό τοπίο και όχι μέσα στο δάσος! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο… Ο Αργεντινός γλύπτης Adrián Villar Rojas, γνωστός για τα τεράστια γλυπτά που δημιουργεί στη φύση, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει τοποθετώντας μια μεγάλη φάλαινα στο δάσος Ushuaia, στην Αργεντινή.

perierga.gr - Μια φάλαινα στο... δάσος!

“Η πρώτη εντύπωση είναι ότι κάπου ανάμεσα στα δέντρα υπάρχει ένα απομεινάρι από σκηνικό κάποιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας”, λέει ο καλλιτέχνης και συμπληρώνει: “Κάποιος μού είπε ότι βλέποντας το γλυπτό μεταφέρθηκε με τη φαντασία του σε μια σκηνή από κάποιο σουρεαλιστικό όνειρο…”! Αυτό είναι ακριβώς το ζητούμενο για τον καλλιτέχνη:

perierga.gr - Μια φάλαινα στο... δάσος!

Να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του μύθο ή να δώσει μια προσωπική εξήγηση στο τι ακριβώς συμβαίνει με τη φάλαινα που δεσπόζει στοκέντρο του δάσους. Και για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο… δύσκολα, ο καλλιτέχνης τοποθέτησε πάνω στη φάλαινα φυσικούς κορμούς δέντρων. “Οι περισσότεροι πια αναρωτιούνται για κάτι ακόμη: Μήπως η φάλαινα δημιουργήθηκε από το ίδιο το δάσος και τα δέντρα;”

perierga.gr - Μια φάλαινα στο... δάσος!

GD Star Rating
loading...
Μια φάλαινα στο... δάσος!, 8.8 out of 10 based on 16 ratings

Tags: , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες