Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!

| 15:37 - 14 Μαΐου 2012

Ένας ιαπωνικός εκδοτικός οίκος κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τον τίτλο “Rainbow In Your Hand” (σ.σ. “Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας”), προκειμένου να φέρει λίγο πιο κοντά το ουράνιο τόξο, δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα στους χρήστες του!

perierga.gr - Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!

“Αν ξαφνικά κάποιος από εσάς αποφασίσει να δει το ουράνιο τόξο στον ουρανό θα έχει σίγουρα πρόβλημα για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, πρέπει να περιμένει να βρέξει και δεύτερον πρέπει την ίδια στιγμή να λάμπει ο ήλιος μέσα από τις σταγόνες της βροχής που πέφτουν!”, λέει ο υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου “Utrecht” στην Ιαπωνία.

perierga.gr - Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!

Ευτυχώς τώρα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς υπάρχει ένα “δροσερό” ουράνιο τόξο, το οποίο δημιουργείται μέσα στο βιβλίο! Πώς γίνεται αυτό; Όπως γυρίζετε τις σελίδες με ταχύτητα, ξεφυλλίζοντας τρόπον τινά το βιβλίο, δημιουργείται μια εικόνα τρισδιάστατη στο χέρι σας, η οποία φαίνεται ακριβώς μπροστά.

perierga.gr - Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω πρωτότυπο project, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2007 και εξελίχθηκε στην πορεία, έχει λάβει αρκετά βραβεία στην Ιαπωνία, ενώ θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές εκδόσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα.

perierga.gr - Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!

GD Star Rating
loading...
Ένα ουράνιο τόξο στα χέρια σας!, 5.3 out of 10 based on 11 ratings

Tags: , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες