Κατερίνα Μουτσάτσου: Είμαι Ελληνίδα (Hellene όχι Greek)!

| 16:31 - 24 Απριλίου 2012

Perierga.gr - Κατερίνα Μουτσάτσου: Είμαι Ελληνίδα (Hellene όχι Greek)! Σε ένα εκπληκτικό βίντεο που εκφράζει, κατά τη γνώμη μας, την ψυχή του Έλληνα πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, βροντοφωνάζοντας ότι είναι Ελληνίδα (Hellene) και όχι Γραική (Greek). Στο απολαυστικό σποτάκι η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρει:

«Γεια, δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω “όπα” στην καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα αν και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ συμπαθείς.

Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να “ράψω” τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.

Πιστεύω στον ελληνισμό… Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του. Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα – παρεπιπτόντως δεν είμαι η μόνη που οφείλει – είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.

Πιστεύω στην ελευθερία και επομένως αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 6000 νησιών. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός.

Με αποκαλείτε Γραική (Greek) αλλά είμαι Ελληνίδα (Hellene). ΌΧΙ Greek, HELLENE. Το όνομα μου είναι Κατερίνα… Και είμαι Ελληνίδα».

GD Star Rating
loading...
Κατερίνα Μουτσάτσου: Είμαι Ελληνίδα (Hellene όχι Greek)!, 8.6 out of 10 based on 22 ratings

Tags: ,

Category: Περιεργα Video