Το ασανσέρ του τρόμου!

| 11:08 - 13 Μαρτίου 2012

Από την παιδική ηλικία, η ιδέα ενός εγκλωβισμού στο ασανσέρ ή μια δυσλειτουργία του ανελκυστήρα τη στιγμή που τον χρησιμοποιούμε έχει δημιουργήσει στους περισσότερους από εμάς πολλούς εφιάλτες.

perierga.gr - Το ασανσέρ του τρόμου!

Επιπλέον, όσες φορές μπαίνουμε στο ασανσέρ και μέχρι να φτάσουμε στον “προορισμό” μας, η προοπτική της πτώσης σίγουρα περνά αστραπιαία από το μυαλό μας. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι εμείς είμαστε τυχεροί και οι πιθανότητες είναι υπέρ μας, έτσι ώστε αν κάτι συμβεί… θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιον άλλο, έτσι δεν είναι;

perierga.gr - Το ασανσέρ του τρόμου!

Οι καταναλωτές στο Λονδίνο, ωστόσο, είχαν πρόσφατα μια τρομακτική εμπειρία! Ο ανελκυστήρας στο εμπορικό κέντρο “Southside” δεν τους εκφόβισε απλώς αλλά τούς τρόμαξε για τα καλά! Το δάπεδο στο ασανσέρ βάφτηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι… απουσιάζει!

perierga.gr - Το ασανσέρ του τρόμου!

Πιο συγκεκριμένα, o καλλιτέχνης Andrew Walker “ζωγράφισε” μια τεράστια τρύπα στο πάτωμα και κάθε φορά που κάποιος πήγαινε να μπει… νόμιζε ότι θα έπεφτε στο κενό! Οι περισσότεροι τρόμαξαν πολύ, η ταχυπαλμία… χτύπησε κόκκινο ή στην καλύτερη περίπτωση η έκπληξή τους ήταν μεγάλη!

perierga.gr - Το ασανσέρ του τρόμου!

Ο σκοπός της εν λόγω ρεαλιστικής οπτικής ψευδαίσθησης ήταν να γίνει γνωστό στο κοινό το νέο project που θα παρουσιάσει ο Andrew στο θεματικό πάρκο Alton Towers με την ονομασία “Nemesis Sub-Terra”, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια 3D περιήγηση σε ένα υπόγειο σύστημα με τρομακτικές σπηλιές. Ένα τεστ αντοχής στο φόβο, δηλαδή, έκανε ο άνθρωπος!

perierga.gr - Το ασανσέρ του τρόμου!

GD Star Rating
loading...
Το ασανσέρ του τρόμου!, 8.8 out of 10 based on 33 ratings

Tags: , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες