Κουίζ! Βρες το… εργαλείο

perierga.gr - Το ξέρεις αυτό το... εργαλείο;

perierga.gr - Το ξέρεις αυτό το... εργαλείο;1. Αυτό το χρήσιμο εργαλείο συνήθως «κυκλοφορεί» σε μεγέθη μέχρι 15 – 18 πόντους (υπάρχουν και εξαιρέσεις, βέβαια!). Τις υπηρεσίες του απολαμβάνουν άτομα και των δύο φύλων. Συνήθως βρίσκεται κρεμασμένο χαλαρά, έτοιμο για στιγμιαία δράση.

2. Αποτελείται από ένα τριχωτό μέρος στη μία άκρη και μια μικρή τρύπα στην άλλη. Χρησιμοποιείται εισάγοντάς το -σχεδόν πάντα οικειοθελώς- μερικές φορές αργά και απαλά και άλλοτε γρήγορα σε ένα ζεστό, σαρκώδες και υγρό άνοιγμα όπου μπαίνει και βγαίνει για λίγα λεπτά.

3. Ξανά και ξανά, γίνονται συνεχόμενες εισαγωγές και εξαγωγές, που συνοδεύονται και από συγκεκριμένες κινήσεις του σώματος. Οποιοσδήποτε βρεθεί εκεί κοντά, σίγουρα θα αναγνωρίσει το ρυθμικό και χαρακτηριστικό ήχο που προέρχεται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Όταν, τελικά, τραβηχτεί έξω, αφήνει πίσω του μια υγρή, λευκή και κολλώδη ουσία, η οποία απαιτείται να καθαριστεί είτε από την εξωτερική επιφάνεια είτε από τα εσωτερικά μέρη του ανοίγματος.

4. Στο τέλος, κρέμεται και πάλι χαλαρό αλλά έτοιμο για μια νέα δράση, όταν αυτό ζητηθεί.

5. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό θα γίνει δύο ή τρεις φορές την ημέρα, αν και συνήθως συμβαίνει πολύ σπανιότερα. Τι είναι;

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…

Όπως όλοι θα μαντέψατε, η απάντηση είναι…

Η ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ!

Rating: 3.8/5. From 38 votes.
Please wait...