Κάνοντας σκι πάνω σε… αλάτι!

| 13:26 - 27 Δεκεμβρίου 2011

Το χιόνι μπορεί να αργεί κάθε χρόνο να κάνει την εμφάνισή του, στενοχωρώντας λίγο τους φαν των χειμερινών σπορ, όμως εν τέλει φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνει κάποιος σκι ή snowboard.

perierga.gr - Κάνοντας σκι πάνω σε... αλάτι!

Στη Γιούτα των ΗΠΑ μια ομάδα νεαρών επιδίδεται σε εντυπωσιακές φιγούρες πάνω σε… αλάτι, το οποίο αντικαθιστά άριστα τις μαλακές χιονισμένες επιφάνειες, υπόσχοντας ατελείωτη… διασκέδαση!

perierga.gr - Κάνοντας σκι πάνω σε... αλάτι!

Στις αλυκές της περιοχής το τοπίο θυμίζει χιονισμένη πλαγιά, γεγονός που παρακίνησε τους τρεις φίλους που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο να φορέσουν σκι και να πάρουν τα snowboards, αρχίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πάνω στο αλάτι, αναπτύσσοντας ταχύτητες μέχρι 50 μίλα/ώρα.

perierga.gr - Κάνοντας σκι πάνω σε... αλάτι!

Ο Devin Graham εξηγεί: «Το αλάτι αποτελεί το ιδανικό υπόστρωμα για εντυπωσιακές φιγούρες με τα σκι ή το snowboard, αντικαθιστώντας με τον καλύτερο τρόπο το χιόνι. Και η περιοχή της Γιούτα είναι το ιδανικό σημείο για να επιδοθεί κάποιος σε σκι στο… αλάτι! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη επιπλέον προσοχή, καθώς γλιστράει… επικίνδυνα!”.

GD Star Rating
loading...
Κάνοντας σκι πάνω σε... αλάτι!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Category: Περιεργα Video