Ληστεία αλά κινεζικά!

| 15:53 - 4 Σεπτεμβρίου 2011

Έναν σατανικό τρόπο για να κλέβουν πορτοφόλια βρήκαν τα μέλη συμμορίας στην Κίνα. Χρησιμοποιούν ξυλάκια φαγητού και δεν αφήνουν αποτυπώματα.

Perierga.gr - Ληστεία αλά κινεζικάΞυλάκια κινέζικου φαγητού για κλοπή! Είναι η νέα μόδα στην Κίνα όπου κλέφτες χρησιμοποιώντας τα καταφέρνουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε μέσα από τις τσέπες ανυποψίαστων ανθρώπων.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μπορεί να δει κανείς νεαρούς άνδρες συνοδευόμενους συνήθως από φίλους τους να αφαιρούν από ανυποψίαστους πολίτες τα προσωπικά τους αντικείμενα, από πορτοφόλια έως και κινητά τηλέφωνα.

Το τέχνασμα έχει και ένα αβαντάζ για τους κλέφτες. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι κάποιος τους έχει κλέψει καθώς δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα.

Ένας περαστικός, είπε: “Είναι τόσο εμφανές που πλέον κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να πει τίποτα. Αυτή η συμμορία ξέρει ακριβώς τι κάνει και είναι ιδιαίτερα επιδέξιοι. Με το να χρησιμοποιούν chopsticks δεν κινδυνεύουν να πιάνονται επ’ αυτοφώρω όταν βάζουν τα χέρια τους στο παλτό των θυμάτων αλλά δεν αφήνουν και δαχτυλικά αποτυπώματα”.

GD Star Rating
loading...
Ληστεία αλά κινεζικά!, 4.3 out of 10 based on 4 ratings

Tags: ,

Category: Περιεργα Video