Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef»

| 19:17 - 22 Ιουνίου 2011

Ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού “Master Chef” θα είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, ο οποίος δέχτηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη.

Perierga.gr - Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef» Το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι “ΤΕΝ”.

Ο Δαλάι Λάμα μαζί με το Γιώργο Καλομπάρη και τους άλλους κριτές Ματ Πρέστον, και Γκάρι Μέχιγκαν δοκίμασαν τα πιάτα των επτά φιναλίστ της εκπομπής. Η εμφάνιση του Δαλάι Λάμα σε ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής ξάφνιασε, αλλά εκείνος το θεώρησε φυσιολογικό. “Είμαι άνθρωπος όπως όλοι” είπε.

O Γιώργος Καλομπάρης παραδέχτηκε ότι η απόφαση του θρησκευτικού ηγέτη να λάβει μέρος στην εκπομπή ναι μεν προκάλεσε σοκ, αλλά είναι και απόλυτα λογική, καθώς είναι γνωστό ότι ο Δαλάι Λάμα είχε δηλώσει προσφάτως ότι “η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις”.

“Κάτι που είναι και η βασική αρχή της εκπομπής “Master chef”, πρόσθεσε ο άλλος κριτής Ματ Πρέστον.

Η διευθύντρια παραγωγής του “Master chef” , Καρολάιν Σπένσερ, είπε ότι πίσω από την απόφαση του Δαλάι Λάμα να πάρει μέρος στην εκπομπή κρύβεται η σεφ Κάιλι Κουονγκ -η οποία ασπάστηκε πρόσφατα το βουδισμό- της οποίας τη μαγειρική είχε δοκιμάσει παλαιότερα ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ.

Τι να πούμε… ο Βούδας ας τον φωτίσει…

GD Star Rating
loading...
Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef» , 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Tags:

Category: Περίεργα Νέα