Το παιδί Γιούρι Γκέλερ!

| 20:45 - 12 Μαΐου 2011

Ένας 6χρονος εκτος από τα βλέμματα μαγνητίζει και μεταλλικά αντικείμενα τα οποία κολλούν πάνω του σαν να είναι φτιαγμένος από μαγνήτη.

O Ivan Stoiljkovic είναι σαν οποιαδήποτε άλλο εξάχρονο αγόρι στην πόλη του. Του αρέσει να κλοτσά τη μπάλα  γύρω από τον κήπο του σπιτιού του και χόμπι του είναι να παίζει ακορντεόν.

Ωστόσο ο μικρός κλέβει με τις ικανότητες τη δόξα του Γιούρι Γκέλερ καθώς έχει τη δυνατότητά να κολλούν μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα του.

Perierga.gr - Το παιδί Γιούρι Γκέλερ

Ο νεαρός που κατοικεί με την οικογένειά του στην Koprivnica της Βόρειας Κροατίας όταν βγάλει την μπλούζα του μπορεί ως δια μαγείας να κολλούν  μεταλλικά αντικείμενα πάνω του όπως  κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τηγάνια!

Η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι μπορεί να μεταφέρει μέχρι 25 κιλά  μεταλλικά αντικείμενα στον  κορμό του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η γιαγιά του, η Dragica, τοποθετεί αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, στον  κορμό του, συμπεριλαμβανόμενη ενός  τηγανιού!”Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κρατώ  μεταλλικά αντικείμενα”, είπε ο μικρός σε συνέντευξή του στη Βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

Perierga.gr - Το παιδί Γιούρι Γκέλερ

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο μικρός έχει επίσης χρησιμοποιήσει τα χέρια  για να ανακουφίσει τους πόνους στο στομάχι του παππού του.

“Όταν πονάμε κάπου  ζητάμε  από τον Ivan  να βάλει τα χέρια του στο πληγή και ο πόνος εξαφανίζεται σε μια στιγμή”, είπε η γιαγιά του.

πηγή: news247.gr

GD Star Rating
loading...
Το παιδί Γιούρι Γκέλερ!, 8.0 out of 10 based on 13 ratings

Tags: , ,

Category: Περιεργα Video