Την ημέρα «βαρετοί», τη νύχτα «υπερ-ήρωες»!

| 08:51 - 11 Μαρτίου 2011

Έναν παράδοξο τρόπο βρήκε μια ομάδα νεαρών Αμερικανών για να «χτυπήσει» την απάθεια των συμπολιτών τους και να εμπνεύσει νέες αξίες στους δρόμους των ΗΠΑ.

Μερικοί συνηθισμένοι -την ημέρα- άνθρωποι φορούν τα περίεργα κοστούμια τους και βγαίνουν τη νύχτα για να περιπολήσουν στις αμερικανικές γειτονιές και να κατατροπώσουν εγκληματίες.

Πρόκειται για το «Real Life Superhero Project», όπως το ονομάζουν.

Για παράδειγμα, η Irene Thomas, 21 ετών, την ημέρα είναι μια «βαρετή λογίστρια». Όταν, όμως, πέσει το σκοτάδι φορά την εφαρμοστή στολή της, με τα κόκκινα γάντια, την κόκκινη ζώνη και τις κόκκινες μπότες, βάζει τη μάσκα της και μεταμορφώνεται στην υπερ-ηρωίδα Nyx. Το όνομά της δανείστηκε από την ελληνική θεότητα της Νύχτας.

Perierga.gr - Καθημερινοί υπερήρωες

Η αποστολή της είναι να μοιράζει φαγητό και ρούχα στους άστεγους της Νέας Υόρκης και ελπίζει και άλλοι συμπολίτες της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Ο επικεφαλής της ομάδας είναι ο 26χρονος Chaim Lazaros. Φορά ένα μαύρο καπέλο, μια μάσκα και ένα γιλέκο και βγαίνει στους δρόμους. «Νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα, αφού έχω βοηθήσει περισσότερους από 30 ανθρώπους».

Perierga.gr - Καθημερινοί υπερήρωες

Πάντως, οι αντιδράσεις προς τους «αληθινούς» υπερ-ήρωες δεν είναι πάντα θετικές. Μια έφηβη κοπέλα αντιμετώπισε με ειρωνικά γέλια τον Motor Mouth, που είναι ντυμένος σαν ninja, όταν αυτός πήγε να της προσφέρει φαγητό.

Ο Motor Mouth είναι ένας 30χρονος δάσκαλος, ο οποίος δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια. «Αν επιλέγεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο, δεν παίρνεις τον εαυτό σου και πολύ στα σοβαρά», λέει.

Για κάποιους αιτία του φαινομένου, που έχει εξαπλωθεί σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ, είναι η υπερβολική αγάπη των εν λόγω ατόμων στα κόμιξ και τις ταινίες φαντασίας.

πηγή: newsbomb.gr

GD Star Rating
loading...
Την ημέρα «βαρετοί», τη νύχτα «υπερ-ήρωες»!, 2.5 out of 10 based on 2 ratings

Tags:

Category: Περίεργα Νέα

  • http://mag24.gr/perierga/real-life-superheroes/ REAL LIFE SUPERHEROES | MAG24 Online Magazine

    [...] [via] j = jQuery.noConflict(); var addedComment = function(response) { //console.log('fbComments: Caught added comment'); //console.log('fbComments: Making AJAX call to update Facebook comment count'); j.post('http://mag24.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'addComment', xid: '6ACuY0Dt2wOLHbq_post7327' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Updated and cached Facebook comment count for post with xid=6ACuY0Dt2wOLHbq_post7327'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to update Facebook comment count for post with xid=6ACuY0Dt2wOLHbq_post7327'); } }); }; FB.Event.subscribe('comments.add', addedComment); [...]