Ο άνθρωπος δε μπορεί να τεκνοποιήσει στο διάστημα!

| 15:57 - 15 Φεβρουαρίου 2011

Perierga.gr - ΔιάστημαΜια διαπίστωση που πιθανόν να κλείνει το μάτι στο μέλλον έκαναν οι επιστήμονες της NASA. Ποια είναι αυτή; Ότι ο άνθρωπος δε μπορεί να τεκνοποιήσει στο διάστημα!

Οι Αμερικανοί ερευνητές, με έκθεση που δημοσίευσαν στην επιθεώρηση Journal of Cosmology, υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν ήταν δυνατό για τους ανθρώπους να κάνουν σεξ μέσα στο διαστημόπλοιο, δε θα ήταν δυνατή η αναπαραγωγή καθώς η κοσμική ακτινοβολία καταστρέφει το σπέρμα.

Πιο συγκεκριμένα (ή πιο επιστημονικά, αν προτιμάτε), οι ερευνητές της NASA εξήγησαν ότι τα σωματίδια πρωτονίων «χτυπούν» και τον ανθρώπινο οργανισμό και καταστρέφουν το σπέρμα αλλά και τα έμβρυα καθιστώντας τη σύλληψη αδύνατη.

Κάποιοι συνάδελφοι τους, όμως, στο ερευνητικό κέντρο Ames της Καλιφόρνια υποστηρίζουν ότι πιθανόν το πρόβλημα να μπορεί να ξεπεραστεί εάν θωρακιστούν αποτελεσματικά τα διαστημόπλοια.

Επί του παρόντος, πάντως, ο εποικισμός… του διαστήματος μπορεί να περιμένει…!

πηγή: madata.gr

GD Star Rating
loading...
Ο άνθρωπος δε μπορεί να τεκνοποιήσει στο διάστημα!, 7.0 out of 10 based on 5 ratings

Tags:

Category: Περίεργα Νέα

  • http://topsy.com/perierga.gr/2011/02/%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%C Tweets that mention Ο άνθρωπος δε μπορεί να τεκνοποιήσει στο διάστημα! | Perierga.gr — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Blogotsarka, Perierga.gr. Perierga.gr said: Ο άνθρωπος δε μπορεί να τεκνοποιήσει στο διάστημα! http://goo.gl/fb/iRXfF [...]