Πληρώνεις όσο θεωρείς ότι αξίζει!

| 10:44 - 16 Ιανουαρίου 2011

Πολλοί οικονομικοί αναλυτές ίσως τον θεωρήσουν τρελό, αλλά ένας νεαρός ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Πράγα ισχυρίζεται ότι η απομάκρυνση του τιμοκαταλόγου ήταν η καλύτερη κίνηση για την επιχείρισή του.

Perierga.gr - Πληρώνεις όσο αξίζει

Ο 42χρονος Ondrej Lebowski αναφέρει ότι ενώ μόλις λίγο καιρό πριν η επιχείρησή του βούλιαζε, ενώ τώρα είναι πάντα πλήρης σε πελάτες. Το μυστικό του είναι η αφαίρεση του τιμοκαταλόγου για τους πελάτες. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να θέτουν μόνοι τους τις τιμές για τα ποτά,ανάλογα με την ποιότητα του ποτού και της εξυπηρέτησης.

Ο Lebowski εγκαινίασε την τακτική αυτή τον Αύγουστο του 2010. Σήμερα το Big Lebowski Café είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέρη στην Πράγα. Οι άνθρωποι άρχισαν να πηγαίνουν από περιέργεια αλλά αγάπησαν το μέρος και πολλοί εξ αυτών έγιναν θαμώνες.

Perierga.gr - Πληρώνεις όσο αξίζει

Αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα πήγαινε να διασκεδάσει δωρεαν, αφού δεν έχει την υποχρέωση να πληρώσει, ο Ondrej Lebowski ισχυρίζεται ότι οι πελάτες προσπαθούν να πληρώσουν μια δίκαιη τιμή για ότι κατανάλωσαν.

Ο Ondrej άλλαξε το επίθετό του σε Lebowski και το μπαρ του διακοσμήθηκε από το πάθος του για τον κινηματογράφο και ειδικά την ταινία “Ο μεγάλος Lebowski”.

GD Star Rating
loading...
Πληρώνεις όσο θεωρείς ότι αξίζει!, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Category: Περίεργα Νέα