Μίνι… Mini Cooper

| 19:27 - 20 Δεκεμβρίου 2010

Perierga.gr - Μίνι... Mini CooperΑπό μόνο του το Mini Cooper αποτελεί ένα μικρό αυτοκίνητο. Σε περίπτωση όμως που ο ιδιοκτήτης του αποφασίσει να το σμικρύνει, τότε μιλάμε για ένα πραγματικά mini… Mini Cooper!

O 67χρονος Lester Atherfold ξόδεψε τρεις περίπου μήνες προκειμένου να σμικρύνει το κλασικό Mini Cooper του από 3 σε 2,10 μέτρα.

Βασικός λόγος για αυτό του το εγχείρημα αποτέλεσε η επιθυμία του να το μεταφέρει στο χώρο αποσκευών του τροχόσπιτού του και να το έχει όποτε και όπου το χρειάζεται.

Αφού έκοψε περίπου μισό μέτρο από τη μέση, κόντυνε το σασί και στην ουσία “στρίμωξε” το νέο κιβώτιο ταχυτήτων, τον συμπλέκτη και το ταμπλό, το Mini Cooper του μπορούσε να “επιβιβάζεται” στο τροχόσπιτο.

Η συγκεκριμένη μετατροπή κόστισε μόλις 96 λίρες και το αυτοκίνητο αναπτύσσει ακόμη τις παλιές του ταχύτητες, καθώς η μηχανή έμεινε αναλλοίωτη.

«Είναι φανταστικό. Μας δίνει απόλυτη ελευθερία όταν παίρνουμε το τροχόσπιτο για τις διακοπές και αυτό το έχουμε μαζί μας για τις βόλτες μας. Μπορούμε να κάνουμε και να δούμε πράγματα που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο, γιατί ποιο άλλο αυτοκίνητο θα χώραγε κάτω από το κρεβάτι μας;», σημείωσε.

Perierga.gr - Μίνι... Mini Cooper

πηγή: news247.gr

GD Star Rating
loading...
Μίνι... Mini Cooper, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Tags: ,

Category: Περίεργα Νέα