Ήρωας για να μην αργήσει!!!

| 16:43 - 1 Δεκεμβρίου 2010

Perierga.gr - Ήρωας για να μην αργήσειΣτις γραμμές του μετρό έπεσε ένας υπάλληλος στη Ν. Υόρκη προκειμένου να σώσει έναν άνθρωπο που είχε λιποθυμήσει. Δεν έγινε όμως ήρωας από αλληλεγγύη, αλλά για να μην χάσει το… μεροκάματο

Υπάλληλος σε παντοπωλείο της Νέας Υόρκης, φοβούμενος ότι θα αργήσει στη δουλειά, πήδηξε στις γραμμές του μετρό και τράβηξε στην αποβάθρα έναν τραυματισμένο επιβάτη.

Το θύμα που είχε λιποθυμήσει μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά την διάσωσή του από τον Κάρλος Φλόρες, που δήλωσε στην αστυνομία ότι πήδηξε για να σώσει τον άτυχο άντρα, επειδή φοβόταν ότι θα αργήσει στη δουλειά!!!

“Σκεφτόμουν πως αν τον χτυπήσει το τρένο δεν θα μπορέσω να πάω στην δουλειά. Και δεν ήθελα να χάσω το μεροκάματο γιατί αντιστοιχεί σε πληρωμή μιάμισης μέρας”, τόνισε ο Φλόρες, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Εκπρόσωπος της Metropolitan Transportation Authority δήλωσε πως αν και ηρωική η προσπάθεια του Φλόρες ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνη. “Δεν συνιστούμε στους επιβάτες να πηδάνε στις γραμμές”, είπε χαρακτηριστικά η Ντέιντρε Πάρκερ.
Τις γραμμές του μετρό διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα 600 βολτ και το να ανέβει κάποιος στην αποβάθρα είναι πολύ δυσκολότερο από αυτό που φαίνεται.

πηγή: news247.gr

GD Star Rating
loading...
Ήρωας για να μην αργήσει!!!, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Tags:

Category: Περίεργα Νέα