Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ανθρώπου και κροκοδείλου!

| 10:03 - 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Chito, πολίτης της Κόστα Ρίκα αγαπά τους κροκόδειλους και παίζει μαζί τους. Πολλοί θα τον θεωρήσουν τρελό, ο Chito όμως παίζει, κολυμπά και ταΐζει τον γιγαντιαίο κροκόδειλο, Pocho.
Η φιλία του Chito με τον κροκόδειλο άρχισε πριν από 20 έτη, όταν τον βρήκε τραυματισμένο από τον πυροβολισμό ενός αγρότη, κοντά στον ποταμό Parisima.
Όταν συνειδητοποίησε ότι ο Pocho πεθαίνει αποφάσισε να τον μεταφέρει στο σπίτι του για να επιζήσει.
Τον περιέθαλψε με ιδιαίτερη φροντίδα, του προσέφερε φαγητό και κυρίως αγάπη. Όταν ο κροκοδείλος ξεπέρασε το πρόβλημά του, τον άφησε ελεύθερο σε κοντινή λίμνη.

Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία

Προς μεγάλη του έκπληξη, όταν ο Chito απομακρύνθηκε, ο κροκοδείλος βγήκε από το νερό και τον ακολούθησε στο σπίτι. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να γίνουν δύο πολλοί καλοί φίλοι.
Ο κροκόδειλος δεν ήταν πλέον απειλή αλλά ένας πιστός σύντροφος.
Η παράξενη αυτή παρέα είναι σήμερα ένα ενδιαφέρον τουριστικό αξιοθέατο και πολλοί τουρίστες πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια του ανθρώπου με τον κροκόδειλο.

Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία

Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία

Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία

Perierga.gr - Ασυνήθιστη φιλία

GD Star Rating
loading...
Ασυνήθιστη φιλία μεταξύ ανθρώπου και κροκοδείλου!, 8.9 out of 10 based on 45 ratings

Tags: , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΔΩΝΑΚΗΣ

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ !ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ,ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ !! ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Η ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Η ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ …ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ..!Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΨΕΜΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.